U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Voetenzakken voor trendy ouders

Voetenzakken voor trendy ouders

Geschreven door Elenea

voetenzak in kinderwagenVoetenzakken voor in de kinderwagen met leuke zebrastof, stoere denim, classy Tartanruiten, uitnodigende breisels en aaibare fake-furs in gedurfde kleuren. Het zijn de fashionable voetenzakken en handenwarmers van Wollie Wolk; gemaakt van super hippe designstoffen en streelzachte Kasjmir-wol. Eindelijk een voetenzak waar je als trendy ouder mee gezien wilt worden. Geen dertien-in-een-dozijn voetenzak, maar een exemplaar dat net zo leuk en origineel is als jezelf én je baby.

Hippe voetenzakken en handenwarmers

De designstoffen worden gecombineerd met heerlijk zachte Kasjmir-wol van de Himalaya-geit; één van de kostbaarste wolsoorten ter wereld, met de hand geweven. Alle modellen zijn er echter in een gelimiteerde oplage: is deze oplage op, dan wordt de volgende collectie gemaakt met weer andere kleuren en stoffen. Dat houdt de Wollie Wolk collectie exclusief.

149_handenwarmer_Pretty in pinkHeel tof zijn de bijpassende handenwarmers voor in de winter, die – o zo praktisch – aan de kinderwagen vastzitten. Net als de Wollie Wolk voetenzakken gevoerd met Kasjmir-wol en dus heerlijk luxe en warm. En natuurlijk veel handiger dan handschoenen die je steeds vergeet en in de praktijk altijd weer uit en aan moet trekken om snel even iets aan je kindje te geven. Echt cool zo’n designers-combi van voetenzak en handenwarmers.

Winter én zomer
De Wollie Wolk is dus vooral ánders. Dat zie je. Dat voel je. Van buiten hip en cool, van binnen heerlijk zacht. Wol is warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor kan de Wollie Wolk het hele jaar door gebruikt worden. Als geen enkel ander materiaal reguleert wol de (lichaams)warmte, het ademt en neemt vocht op, wat ook een einde maakt aan broeierige voetenzakken en de extra zak-in-de-zak.
Deze Wollie Wolk kan gewoon in de machine op een wolprogramma gewassen worden met speciale Wollie Wolk shampoo. Ideaal: de Wollie Wolk heeft een afritsbare bovenkant; in de winter gebruik je de complete voetenzak, in de zomer alleen de zachte onderkant.

De Wollie Wolk is er in twee formaten: één voor baby’s van 0 tot 12 maanden en één voor dreumesen van 6 tot 36 maanden. De voetenzakken passen in vrijwel alle merken autostoeltjes (er zijn openingen voor zowel 3- en 5-puntsgordels), en zijn ook heerlijk voor in de box, reiswieg en de (platte) kinderwagen. De grotere variant is speciaal ontworpen voor (bijna) elk merk wandelwagen.

149_Blue_skye_voetenzak_blauw normaal

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com