U bevindt zich hier: Home » moeders » Sprookjeswonderland in kerstvakantie

Sprookjeswonderland in kerstvakantie

Geschreven door Elenea
sprookjeswonderland

play.google.com

Sprookjes wonderland heet rond de kerstvakantie weer Sprookjeswinterland. Het hele park wordt omgetoverd in warme winterse sferen met vele originele decoraties. Je kunt genieten van verhalen in de Oosterse Verhalenkamer of je zingt mee met de bewoners van ‘Berenwinterland’. In de Kamer der Voorspellingen vertelt Futuria wat de toekomst in petto heeft en iedere dag kun je oog in oog staan met één van de levende sprookjesfiguren.
sprookjes landBij binnenkomst van het park staat een kerstboom van maar liefst 15 meter hoog. Iedere namiddag om 16.00 uur komt de heks om samen met het aanwezige publiek de boom te betoveren zodat de lichtjes ontbranden. Door het hele park zorgen vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes voor een feeëriek schouwspel.

Sprookjeswonderland in kerstvakantie

Leuk uitje voor in de kerstvakantie: Sprookjeswonderland. Het hele park is nu omgetoverd in winterse sferen, waarbij overal de gezelligheid van de decembermaand is terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com