U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Zwarte kat breien met gratis patroon

Zwarte kat breien met gratis patroon

Geschreven door Elenea
zwarte kat wallpapersource.co

wallpapersource.co

Zwarte kat is een symbool voor bijgeloof. Een gitzwarte kat en een heks hebben samen iets waar sommige mensen zich niet prettig door voelen. Een kat hoor je niet naderen en dat gaf (geeft) iets onheilspellends. In Europa en Amerika geloven sommige mensen nog steeds, dat als een gitzwarte kat je pad kruist, dit ongeluk brengt. In sommige landen wordt de gitzwarte kat ook gezien als een waarschuwer voor ongeluk.

Zwarte kat breien

telegraaf.nl/Breipatroon.pdf

telegraaf.nl/Breipatroon.pdf

Met een zelfgebreide zwarte kat  gemaakt met het gratis en duidelijke en makkelijke breipatroon van een zwarte kat bij De Telegraaf, kan je misschien de mensen met bijgeloof bij jou in de buurt op andere gedachten brengen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com