U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kerstvakantie in winters openluchtmuseum

Kerstvakantie in winters openluchtmuseum

Geschreven door Elenea

kerstvakantie dagje uitGa je in de winter naar het openluchtmuseum in Arnhem, dan kan je aanschuiven in een van de boerderijen en hoor je de verhalen over vroeger, of je snoept van de pannenkoeken en huisgemaakte winterkost. En de  ambachtelijke wintermarkt op het Zaanse plein maakt het winterplaatje compleet.

Kerstvakantie in winters openluchtmuseum

Van 29 november 2014 t/m 11 januari 2015 is het weer winter in het Nederlands Openluchtmuseum. Ervaar de winters uit de geschiedenis en kom schaatsen en sleetje rijden, laat je verwarmen door winterverhalen en smul mee van koek en zopie of winterse stamppotten. Nieuw dit jaar is de tentoonstelling ‘Hooggeëerd publiek’ in het Entreepaviljoen over het circus door de jaren heen.
Meer informatie bij openluchtmuseum.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com