U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Kerstvakantie en naar Winter Wonder Park

Kerstvakantie en naar Winter Wonder Park

Geschreven door Elenea

dagje uit in kerstvakantie 3Kerstvakantie en een dagje naar een winters familiepark.  Tot en met zondag 4 januari 2015 vindt de eerste editie van Winter Wonder Park plaats op attractiepark Duinrell. de winterse wonderwereld is vol lichtjes en dennenbomen Daarnaast kun je genieten van eindeloos veel attracties, een dagelijkse SBS6 Wintershow en heel veel activiteiten in een sfeervol winterdecor. Je kunt je hart ophalen in de meest uiteenlopende attracties zoals de carrousel, de indoorspeeltuin, achtbanen Falcon of Dragonfly, de zweefmolen, de Kikkerachtbaan of het Kikkerreuzenrad. Plezier voor jong en oud!

Kerstvakantie en dagje uit

Waar: Duinrell – Wassenaar
Openingstijden Winter Wonder Park: 11:00 – 18:00 uur
Kijk voor het complete programma op www.winterwonderpark.nl

dagje uit in kerstvakantieMeerdere keren per dag is de SBS6 Wintershow te bezoeken met gastoptredens van bekende SBS6 artiesten. Zangeres Sita (bekend van Disney Channel) zet als Sneeuwfee de boel op z’n kop, samen met andere bekende artiesten als Do, Ralf Mackenback, Mylene & Rosanne, Henny Huisman en Femke Meines. Elke dag schuift één van deze gastartiesten aan.
Bekijk het overzicht van de showtijden en gastartiesten.

https://www.youtube.com/watch?v=BjjahT6J5Ow

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com