Gerelateerde artikelen

  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
moeders

Jaarwisseling met champagne

www.wallpaperstock.net

Jaarwisseling met champagne en natuurlijk oliebollen en appelflappen. Kinderen willen met oud en nieuw bij de volwassenen horen. Ze willen laat opblijven, vuurwerk kijken en ‘champagne’ drinken. Champagne is niet goed voor kinderen, ook niet een klein slokje. Alcohol heeft een slecht effect op de hersenen en kinderen kunnen het gewoon gaan vinden om alcoholische dranken mee te nippen. Het wordt er niet minder gezellig op als je voor het kind “kinderchampagne” schenkt in een feestelijk (plastic) champagneglas.

Jaarwisseling met champagne

Laat jonge kinderen enkele uurtjes slapen en spreek met ze af om ze om 11.45 uur wakker te maken. Vuurwerk is spannend voor kinderen, maar veroorzaakt veel ongelukken. Kijk achter het raam naar het vuurwerk en toch even naar buiten, omdat jij het niet kan laten, zet dan allemaal de vuurwerkbril op !!!!
Als kinderen vuurwerk mogen afsteken (met vuurwerkbril) blijf er dan altijd bij en koop alleen kindvriendelijk vuurwerk. Leg je kinderen uit dat zelf vuurwerk maken of ermee experimenteren gevaarlijk is en dat ook het verzamelen van niet afgegaan vuurwerk gevaarlijk is.