U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Herfstbladeren en knutselen

Herfstbladeren en knutselen

Geschreven door Elenea
herfstbladeren en knutselen

wallpapersource.co

Herfstbladeren zoeken in de herfst en de mooiste mee naar huis nemen. Die vind je bij de start van de herfst, als de eerste ongehavende exemplaren de boom loslaten. Je neemt de mooiste dus mee naar huis en dan maak je thuis een herfstdecoratie van.

Herfstbladeren en knutselen

Met een fijn penseeltje en witte acrylverf kan je er lijntjes en/of stipjes op schilderen. Goed laten drogen en maak met de versierde herfstbladeren een herfstslinger of in een platte schaal een herfstdecoratie. Ook in een herfsthoek komen ze goed te pas.

Gezien in een Libelle.

herfstbladeren en knutselen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com