U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Houten blokken met extra uitdaging

Houten blokken met extra uitdaging

Geschreven door Elenea

houten blokkenHouten blokken voor peuters en kleuters stimuleren de motorische vaardigheden en hand/oog coördinatie. Ook helpt het bouwen met blokken bij het ontwikkelen van de creativiteit van het kind. Het probleemoplossend vermogen, de cognitieve, emotionele en sociale vaardigheden worden gestimuleerd. Logisch leren nadenken en blokken bouwen leert behendigheid.

houten blokken 1

Houten blokken met extra uitdaging

De houten blokken van areaware.com, de balancing blocks, zijn voor kinderen die van ingewikkelde bouwsels houden. Het is balans zoeken bij het bouwen met de in facetten geslepen houten blokken. De blokken zijn beschilderd met verf op waterbasis en zijn verpakt in een katoenen tas met trekkoord.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com