U bevindt zich hier: Home » hobby » Tas maken uit oude plaid

Tas maken uit oude plaid

Geschreven door Elenea
shop-by-bar.nl

shop-by-bar.nl

Tas maken uit oude plaid is weer zo’n mooi recycle idee. Er zijn kant en klaar plaid-tassen te koop. Deze unieke tas is gemaakt van oude plaids uit India. Hoe duurzaam wil je het hebben? De tas is afsluitbaar met een rits en heeft binnenin twee vakjes. Je kunt bij je bestelling aangeven welke kleur je graag wilt.  Bestellen bij by-bar.nl  “/ GI Antik Bag.

Tas maken uit oude plaid

Zoek bij oma, op zolder of op de rommelmarkt naar een oude plaid (deken, doek). Hieronder staan enkele patronen van een tas waaruit je kunt kiezen. Je kunt ook een oude stoffen tas netjes uit elkaar halen en dit gebruiken als patroon voor je plaid-tas.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com