U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Valentijn knutselen en cadeau geven

Valentijn knutselen en cadeau geven

Geschreven door Elenea

Valentijn cadeau knutselen en als persoonli8jk en dus  origineel presentje geven. Het is alweer bijna zover. Nog even snel iets knutselen, dat kan met deze originele Valentijn verrassingen.

Valentijn knutselen en cadeau geven

Maak je keuze uit de onderstaande tips :

  1. Een 3D hart maken, bekijk het voorbeeld : knip 6 even grote harten uit verschillend kleurrijk stevig papier. Vouw ze doormidden en plak de helften steeds aan elkaar vast, todat de laatste en je 3D hart is klaar. Ben je handig, plak er dan in het midden een koordje in, dan kan de gelukkige het rD hart ophangen. Schrijf je er nog een tekstje op ????
  2. Vingerafdruk harten op een kaart, bekijk het voorbeeld : maak een kaart van stivig papier en vouw deze doormidden. Aan de buitenkant stempel je met je vinger meerder hartjes. Oefen het even op een kladblaadje….. Schrijf tussen de hartjes, jouw tekst …..
  3. Valentijn voor de vogels, bekijk het voorbeeld : rijg gepofte popcorn aan een stevig ijzerdraad en buig de ketting in de vorm van een hart.
  4. Waskrijtjes smelten in de vorm van een hart en er dan een kaart van maken
  5. Maak van vilt karakterpoppetjes Op de site  www.allcrafts.net staan de stap voor stap afbeeldingen om de valentijn karaterpoppen te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com