U bevindt zich hier: Home » eten en drinken » Tapenade recept

Tapenade recept

Geschreven door Elenea
recipes4us.co.uk

recipes4us.co.uk

Tapenade is een dikke koude saus die we eten als borrelhapje op stokbrood, als broodbeleg, als pastasaus en als dressing. Je kan de tapenades kant en klaar kopen, maar ik vind het lekkerder als ik de tapenade zelf maak, dan weet ik precies wat er in zit ……

Tapenade recept

Dit is het recept voor een pecan-basilicum-tapenade

  1. Pecannoten, olijoflie, basilcum en knoflook in en keukenmachine malen en mixen tot een grove brij
  2. Je kan parmezaanse kaas toevoegen
  3. Breng op smaak met zout en peper

Je kan naar eigen smaak de hoeveelheid van de ingrediënten zelf aanpassen. Standaard gebruik je  100 g pecannoten, 100 ml olijfolie, 150 g parmezaanse kaas, 1 teen geperste knoflook en 2 bosjes verse basilicumblaadjes. Laat je hier inspireren door allerlei soorten tapenades.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com