U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Stappenteller app is een aanrader

Stappenteller app is een aanrader

Geschreven door Elenea
uk.pcmag.com

uk.pcmag.com

Stappenteller app op je telefoon, waarom? We weten allemaal dat we per dag voldoende moeten bewegen, maar hoe controleer je of je dat wel voldoende doet? Ik dacht dat ik redelijk wat beweging kreeg op een dag. Tot ik zag dat er op mijn LG telefoon een LG Health app zit.

Natuurlijk doet LG ook mee met de fitness-rage in de smartphone-industrie en introduceert LG Health. Deze functie staat vast op het meest linkerscherm van de launcher en als je LG Health inschakelt meet deze aan de hand van je stappen hoeveel je gelopen of gerend hebt. Via de settings kun je je BMI (Body Mass Index) uitrekenen en het aantal stappen dat je per dag zou moeten zetten om dat doel te behalen.

Een zeer eenvoudige benadering maar het werkt wel en ook de gebruikersinterface is hier prima in orde. Duidelijke, rustig en de informatie is goed te vinden.
Bron: androidworld.nl/review/lg-g3/

stappenteller waarom

Stappenteller app is een aanrader

Per dag 10.000 stappen, hoezo? Het bleek dat ik niet verder kwam dan 4500 stappen, dus ik bewoog toch wel wat te weinig.
In een paar maanden tijd voerde ik langzaamaan de stappen op, omdat ik er BIJTIJDS op ging letten en controleren, zodat er op die dag nog tijd was om een ommetje te maken. Nu zit ik op 8200 stappen per dag !!!!!
En ik ben zelfs iets afgevallen……… wat wil je nog meer.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com