Gerelateerde artikelen

  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Kunst op je broekzak van je jeans maken Kunst op je broekzak van je jeans maken
  • Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
eropuit

Kunstgalerie met moderne kunst

artxcel.com / Patty Harpenau
artxcel.com / Patty Harpenau

Kunstgalerie met moderne kunst is Artxcel in de omgeving van Capelle aan den IJssel. De collectie telt schilderijen, gesigneerde zeefdrukken en beelden. Bijzonder is de locatie van Artxcel die niet alleen laagdrempelig is, maar op afspraak voor iedereen toegankelijk. Aan de voorkant van het pand aan de Filosofentuin 4 verwacht je niet dat zich hier een kunstcollectie bevindt die zijn weerga niet kent. Reden te meer om langs te komen en kennis te maken. Artxcel is hèt adres voor betaalbare moderne kunst.

Het is al heerlijk om alle kunst op de site te bekijken. En dan te bedenken dat dit nog maar een gedeelte is van de collectie……

Kunstgalerie met moderne kunst

  • Keuze uit ruim 15.000 werken van o.a. Herman Brood, Nico Vrielink, Corneille, Peter Donkersloot, Karel Appel, Ekaterina Moré, Patty Harpenau, Walasse Ting, Peter Klashorst, Rob Scholte, Bruno di Maio en vele anderen
  • Ruim aanbod fotografie (o.a. Erwin Olaf, Micha Klein, Philippe Halsman, Uwe Kempen, Lilith) en sculpturen
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?