U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kunstgalerie met moderne kunst

Kunstgalerie met moderne kunst

Geschreven door Elenea
artxcel.com / Patty Harpenau

artxcel.com / Patty Harpenau

Kunstgalerie met moderne kunst is Artxcel in de omgeving van Capelle aan den IJssel. De collectie telt schilderijen, gesigneerde zeefdrukken en beelden. Bijzonder is de locatie van Artxcel die niet alleen laagdrempelig is, maar op afspraak voor iedereen toegankelijk. Aan de voorkant van het pand aan de Filosofentuin 4 verwacht je niet dat zich hier een kunstcollectie bevindt die zijn weerga niet kent. Reden te meer om langs te komen en kennis te maken. Artxcel is hèt adres voor betaalbare moderne kunst.

Het is al heerlijk om alle kunst op de site te bekijken. En dan te bedenken dat dit nog maar een gedeelte is van de collectie……

Kunstgalerie met moderne kunst

  • Keuze uit ruim 15.000 werken van o.a. Herman Brood, Nico Vrielink, Corneille, Peter Donkersloot, Karel Appel, Ekaterina Moré, Patty Harpenau, Walasse Ting, Peter Klashorst, Rob Scholte, Bruno di Maio en vele anderen
  • Ruim aanbod fotografie (o.a. Erwin Olaf, Micha Klein, Philippe Halsman, Uwe Kempen, Lilith) en sculpturen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com