U bevindt zich hier: Home » body en soul » Hammam in oosterse sferen genieten

Hammam in oosterse sferen genieten

Geschreven door Elenea
nexuswallpapers.com

nexuswallpapers.com

Hammam bezoek je voor een religieuze reiniging, lichaamsverzorging en ontspanning. In authentieke hammams baden mannen en vrouwen gescheiden. Niet alleen tijdens een vakantie in Marokko of Turkije kan men genieten van een weldadige hammam-ervaring. Ook in ons land heeft de hammam tegenwoordig een belangrijk plekje in de samenleving veroverd. Wilt u weten waar dit badritueel vandaan komt?
Lees dan hier meer over de geschiedenis van de hammam.

Hammam in oosterse sferen genieten

Wegdromen liggend op bijvoorbeeld een grote warme buiksteen, dan waan je je in een oosters land. Het is een droom waarin liefdevolle aandacht, respect en ontspanning centraal staan. Weer op temperatuur komen doe je in de koelruimte onder het genot van een kopje muntthee en heerlijke hapjes.
Eenmaal buiten voel je je herboren, heerlijk ontspannen en je huid voelt zijdezacht aan. Zoek een hammam bij jou in de buurt, maak hier je keuze.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com