U bevindt zich hier: Home » eropuit » Bollenroute en vier tuinen bezoeken

Bollenroute en vier tuinen bezoeken

Geschreven door Elenea
bollenroute en sneeuwklokjes

tuinfleur.nl

Bollenroute en vier tuinen bezoeken kan ieder jaar in de Oost-Groninger bloembollenroute. De vier tuineigenaren die daarvoor samenwerken zijn, gezien het succes en de vele bezoekers van voorgaande jaren, bevestigd in hun opvatting dat het initiatief wordt gewaardeerd. De tuineigenaren stellen dus wederom hun tuin open voor publiek op Sneeuwklokjeszondag (laatste zondag in februari) vervolgens drie opeenvolgende zondagen in april.

Bollenroute en vier tuinen bezoeken

Per jaar worden de tuinen steeds mooier, want ook nu weer zijn er heel veel bollen bij gepoot. De vele bezoekers van voorgaande jaren hebben de tuineigenaren nog enthousiaster gemaakt. De duizenden bloembollen in de vier tuinen blijken zeer te worden gewaardeerd. Daarom komen er weer open dagen, zodat tuinliefhebbers zonder een afspraak te maken kunnen genieten van deze vier vroege voorjaarstuinen. De tuinen zijn totaal verschillend qua aanleg en sfeer en ook dat maakt een bezoek aan Oost-Groningen zeker de moeite waard.

Op deze zondagen is de entree gratis.

sneeuwklokjes in de lente sneeuwklokjes lente

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com