U bevindt zich hier: Home » eropuit » Hedendaagse kunst uit Australie

Hedendaagse kunst uit Australie

Geschreven door Elenea
hedendaagse kunst aboriginals

google.nl

 

Hedendaagse kunst, Aboriginal beeldende kunst uit Australië kan je ervaren in het AAMU in Utrecht. Net als de kunst zelf is ook het museum voortdurend in beweging. Jaarlijks zijn er twee nieuwe tentoonstellingen die het hele gebouw beslaan en waarin je kennis kunt maken met de veelzijdigheid en de kracht van Aboriginal kunst. Elke tentoonstelling heeft een andere invalshoek en belicht verschillende kunstenaars of thema’s. De kunstwerken die te zien zijn, variëren van grootse schilderijen op doek en boombastschilderijen tot uitdagende installaties en multimediaal werk van een jongere generatie kunstenaars van Aboriginal komaf.  Lees meer aamu.nl/museuminfo

warme aardse kleuren

Hedendaagse Australische kunst

De typerende warme, aardse kleuren en de intrigerende patronen en spannende objecten van voornamelijk hedendaagse Australische kunstenaars zijn te vinden in het Aboriginal Art Museum in Utrecht.  Het is ook een beleef-museum waar kinderen kunnen speuren en kleuren en meedoen aan een workshop.

https://www.youtube.com/watch?v=PtVph_QQEfE

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com