U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Pasen knutselen met varkentje Peppa Pig

Pasen knutselen met varkentje Peppa Pig

Geschreven door Elenea

pasen doevellen xPasen knutselen geeft een heerlijk lente gevoel. Palm palm Pasen. Voor het paasfeest  heeft het varkentje Peppa Pig een aantal leuke doevellen gemaakt. Naast het populaire eieren schilderen kunnen kinderen knippen en plakken met Peppa en zo de leukste Paasknutsels maken.

varkentje PippaPeppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit en is niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië!
Voor meer informatie kunt u terecht op de website:
nl.peppapig.com

paaseieren

Pasen knutselen met varkentje Peppa Pig

Pasen is een gezellig familiefeest en kinderen vinden het altijd leuk om creatief aan de slag te gaan. En als Peppa van de partij is, wordt het extra leuk! Met de thematische doevellen kunnen kinderen vrolijke slingers maken om de ontbijttafel mee te versieren, een kaartje kleuren om opa en oma uit te nodigen voor de Paasbrunch of een leuk Paashoedje maken om te dragen tijdens de Paasoptocht. En ook een kleurplaat mag niet ontbreken. Zet de kinderen aan de knutseltafel en vier Pasen met het hele gezin.

pasen doevellen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com