U bevindt zich hier: Home » moeders » Djubi Slingball is nieuw balspel

Djubi Slingball is nieuw balspel

Geschreven door Elenea

Slingball set 2 oranjeDjubi Slingball is voor kinderen vanaf 5 jaar en voor volwassenen die niet graag alleen op  het strand liggen, maar die ook graag actief bezig willen zijn. Dé musthave van zomer voor zowel kinderen, tieners als volwassenen is vanaf eind april 2015 overal te koop.
Het nieuwe balspel Djubi Slingbal kopen, klik hier.

Slingball set 3

Djubi Slingball is nieuw balspel

 

Djubi Slingball is nieuw balspel

Slingball is : laat los en… lanceer! Het balletje kan tot wel 25 meter ver weg schieten. Je kunt samen spelen: schiet de bal over naar jouw medespeler, die ‘m weer opvangt met het racket. Je kunt het spel spelen met twee of meer vrienden. De rackets zijn voorzien van een speciale haak, waaraan je het elastiek van het Djubi foam-balletje haakt.
Leuk voor op de camping, een grasveld of het strand!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com