U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Vaartips Le Boat in Nederland en verder

Vaartips Le Boat in Nederland en verder

Geschreven door Elenea

Le BoatBelgium June 2013Leie CanalVaartips in Nederland van Le Boat want Nederland is een vaarland. Op de meren en rivieren rondom bijvoorbeeld Vinkeveen of bij het Friese Woudsend is varen met een boot een prachtige ervaring. Le Boat biedt je de keus uit maar liefst zestig modellen – variërend van boten voor twee tot twaalf personen.
Begin bij een van de 41 Le Boat-startplekken in Europa en laat het anker los voor een geweldige, door Le Boat uitgezette route. Het ruime sop wacht je op: er zijn wel tweehonderd routes om uit te kiezen. In Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Schotland, Italië, Frankrijk en – nieuw in 2015 – Polen.

vaartips Nederland 1

Vaartips Le Boat 2015: volle kracht vooruit

Om je als beginnende schipper op weg – of eigenlijk: water – te helpen, geeft Le Boat je alvast vier vaartips voor het komende jaar. Er is voor elk wat vaars.vaartips Nederland

 1. Tip 1:
  dé vaartrip voor jonge, hippe vaders met hun kind Hippe, jonge vaders die er met hun kind een weekend op uit willen, adviseert Le Boat een betaalbare vaartrip door het Caledonisch kanaal in Schotland. Daar maken vader en kind, te midden van de woeste natuur, een tocht met de stoomtrein over de wereldberoemde West Highland Railway – bekend van Harry Potter.
 2. Tip 2:
  dé vaartrip voor een onvergetelijk vrijgezellenweekend Op zoek naar een onvergetelijke trip voor een vrijgezellenweekend? Dan is Canal du Midi in Frankrijk de ideale bestemming, met zijn tientallen restaurants aan de waterkant. Deze wijnstreek biedt genoeg vertier voor mooie avonden waarop een goed glas lokale wijn niet misstaat.
 3. Tip 3:
  dé vaartrip voor romantiek en ontspanning voor twee Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en romantiek voor twee, tipt Le Boat een knusse bestemming in eigen land: Utrecht. Deze stad is de perfecte uitvalsbasis voor als je samen een weekend uit de hectiek van het gezinsleven en werk wilt ontsnappen.
 4. Tip 4:
  dé vaartrip voor een zonnig vriendenweekend Voor de populaire vriendenweekenden beveelt Le Boat de zonnige Lagune van Venetië aan. Daar vind je het prachtigste zandstrand van Italië, waar je in de zomer heerlijk zwemt, zont of van een Italiaanse lunch geniet. ’s Avonds dineer en flaneer je samen over de boulevards, terwijl de avondzon op je gezicht schijnt.

Bezoek www.leboat.nl voor meer informatie.
Le Boat-vaartips voor 2015: aanmeren waar je maar wilt
Le Boat, de grootste aanbieder van Europese vaarvakanties, maakt vaarvakanties onvergetelijk!

Le Boat Belgium June 2013 Le Boat Camargue - France June 2013

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com