U bevindt zich hier: Home » moeders » Bandana en creatieve tips

Bandana en creatieve tips

Geschreven door Elenea
onlybandanas.com

onlybandanas.com

Bandana is een kleurrijke zakdoek die je om het hoofd of de hals kunt dragen. De term is afgeleid van het Hindo woord bandhana, en dat betekent binden. Om de bandana om je hoofd te dragen wordt de doek eenmaal diagonaal dubbelgevouwen en dan aan de achterzijde van het hoofd geknoopt.

marthastewart.com

marthastewart.com

Bandana en creatieve tips

Ik heb ook enorm veel bandana’s in de kast liggen die gespaard zijn door mijn dochter en mijzelf door de jaren heen. Ik vond op de site van Martha Stewart leuke ideeën om deze bandana’s te gebruiken voor het maken van topjes en jurkjes voor kinderen. Ben je handig of juist niet zo handig, maak dan gebruik van de uitgebreide beschrijving bij Martha Stewart. en het ziet er niet ingewikkeld uit. Proberen?

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com