U bevindt zich hier: Home » moeders » Gitaarlessen voor kinderen

Gitaarlessen voor kinderen

Geschreven door Elenea
viewhdwall.com

viewhdwall.com

Gitaarlessen voor kinderen is een muziekles waar kinderen graag naar toe gaan. Wil je zoon of dochter van 8 jaar graag gitaarles nemen, dan is dit eigenlijk nog te jong. Maar om al wat onder de knie te krijgen kun je alvast wat oefenen, net als papa bij hamneggs.nl/online-gitaarles

Gitaarlessen voor kinderen

De beginnende gitarist wordt met deze online lessen een handje geholpen. Je vindt hier veel gratis lessen en een uitgebreide akkoorden pagina die je verder kunnen helpen.

Er hebben zich al meer dan 5000 mensen opgegeven voor de gratis video lessen plus gitaarboek. Zij vonden het de perfecte manier om verder te onderzoeken of gitaar leren spelen iets voor hun was. Ook mensen die al bezig waren met gitaarlessen konden deze extra lessen goed gebruiken. Besef dat iedereen te weinig tijd heeft en gitaar leren spelen moeilijk lijkt maar je kan ook gewoon beginnen en bekijken waar je eindigt. Misschien speel je wel binnen een aantal weken een liedje. Iets wat je nu nooi zou kunnen, het is mogelijk.

De site is vooral bedoeld voor mensen die weinig tot niets van muziek weten, maar wel graag gitaar willen leren spelen. Let op: er wordt tabulatuur (gitaarschrift) en geen notenschrift gebruikt. Maar je kunt op de pagina’s wel wat leren over noten en toonladders.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

maaike oktober 6, 2008 - 8:21 pm

ik wil zo graag onder gitaar les en noten leren !!1

Reageer
dimitri hensen januari 3, 2009 - 6:05 pm

ik wil zo graag gitaar les hebbenn en noten leren kun je me helpen stuur dan naar diesel-bono@hotmail.com

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com