U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Den Haag en shoppen tot middernacht

Den Haag en shoppen tot middernacht

Geschreven door Elenea
vrouwen

pixabay.com

Den Haag shoppingnight is shoppen: voor menig man een ware nachtmerrie, maar voor vrouwen een missie, een work-out en tegelijkertijd een geweldige tijdsbesteding. De nieuwste trends, de hoogste hakken, prachtige tassen en sieraden in overvloed.
De Den Haag shoppingnight is een waar mode walhalla. Vrijdag 26 juni 2015 stroomt de stad weer vol met fashionita’s om, tegen leuke kortingen, de nieuwste must haves te scoren. Het evenement staat in het teken van winkelen, maar door de vele optredens en het entertainment is het ook zonder te shoppen een heel gezellig evenement.

Den Haag entertainment

De gehele binnenstad staat in het teken van de Den Haag shoppingnight. Het evenement trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers.

 • In verschillende winkels vind je dj’s die door middel van een lekkere beat het shoppen nog aangenamer maken.
 • Verder zijn er in een aantal winkels stylistes aanwezig die de mensen van gepast stylingsadvies voorzien.
 • De kortingen in de winkels kunnen oplopen tot wel 75%.
 • Er zijn verschillende acties waar je aan mee kunt doen en de stad wordt opgefleurd door verschillende muziekbandjes en optredens.
 • Verder kun je er lekkere hapjes en drankjes proeven.

Een shopping en lifestyle evenement waar winkelen, muziek, cultuur en culinair eten hand in hand gaan. Het evenement begint om 18.00 uur en je kunt winkelen tot 00.00. Om middernacht wordt het evenement met een optreden afgesloten. Er gebeurt eigenlijk te veel om op te noemen. Mocht je naar de Shoppingnight gaan, breng dan een bezoekje aan de volgende stadsdelen:

 • Grote Marktstraat
 • Haagsche Bluf
 • Passage
 • Hofkwartier
 • Korte Poten
 • Grote markt.
plattegrond Den Haag centrum

plattegrond Den Haag centrum

Parkeren

Heb je niks te doen op vrijdag 26 juni 2015, dan is de Den Haag shoppingnight een leuke tijdsbesteding. Even een avondje onderdompelen in al het mode gebruis. Kom je met de auto naar het evenement? Geen probleem, er zijn voldoende mogelijkheden om te parkeren in Den Haag. Zet je auto op een veilige plaats en geniet zelf van een lekker avondje uit.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com