U bevindt zich hier: Home » eropuit » Indoor IJswand klimmen in Den Haag

Indoor IJswand klimmen in Den Haag

Geschreven door Elenea

ijswand ijsmuur ijs klimwand den haagIndoor IJswand klimmen kan aan de rand van het centrum van Den Haag, aan de Waldorpstraat 15G,want daar bevindt zich de enige indoor ijswand van Europa: de Bever Ice Wall. Hier kan iedereen vanaf 14 jaar, met en zonder ervaring, klimmen onder begeleiding van professionele instructeurs.

Indoor IJswand klimmen

De ijsmuur is 12 meter hoog en het is er tussen de -5 en -15 graden, dus neem de juiste kleding mee!!! Je kan oefenen met de juiste materialen en leren vertrouwen op dit materiaal, want dat is bij ijswandklimmen en dus voor alpinisten een belangrijk onderdeel.
Wil jij gaan ijswandklimmen, surf dan naar bever.nl/icewall

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com