Gerelateerde artikelen

  • Bollenroute en vier tuinen bezoeken Bollenroute en vier tuinen bezoeken
  • Wandelen in stadspark en museum bezoeken Wandelen in stadspark en museum bezoeken
  • Stadswandeling langs hofjes Groningen Stadswandeling langs hofjes Groningen
  • Uitjes tips met kinderen Uitjes tips met kinderen
  • Havenplaatsen in Nederland Havenplaatsen in Nederland
  • Bevrijdingsmuseum zet je aan het denken Bevrijdingsmuseum zet je aan het denken
eropuit

Striphelden en hun geschiedenis

depoort.com
depoort.com

Striphelden en hun geschiedenis is interessant voor de stripverhaal liefhebbers. Wil je al je oude striphelden eens bezoeken? Dan moet je in het uniekeĀ Nederlands stripmuseum zijn in Groningen. Op een luchtige manier wordt de geschiedenis van het Nederlandse stripverhaal in beeld gebracht.

Striphelden en hun geschiedenis

Er zijn permanente exposities en tijdelijke. Je kunt de ontwikkeling van de striptekening bekijken, maar ook kun je een kijkje nemen in de huiskamer van Jan, Jans en de kinderen. Op de website kun je bekijken wat er nog meer te doen is en welke exposities er nog zullen komen.