U bevindt zich hier: Home » eropuit » Striphelden en hun geschiedenis

Striphelden en hun geschiedenis

Geschreven door Elenea
depoort.com

depoort.com

Striphelden en hun geschiedenis is interessant voor de stripverhaal liefhebbers. Wil je al je oude striphelden eens bezoeken? Dan moet je in het unieke Nederlands stripmuseum zijn in Groningen. Op een luchtige manier wordt de geschiedenis van het Nederlandse stripverhaal in beeld gebracht.

Striphelden en hun geschiedenis

Er zijn permanente exposities en tijdelijke. Je kunt de ontwikkeling van de striptekening bekijken, maar ook kun je een kijkje nemen in de huiskamer van Jan, Jans en de kinderen. Op de website kun je bekijken wat er nog meer te doen is en welke exposities er nog zullen komen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com