U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Koningsdag en stropdas haken patroon

Koningsdag en stropdas haken patroon

Geschreven door Elenea

Koningsdag en stropdas haken patroonKoningsdag en stropdas haken patroon voor jouw kleine koning. Renée stuurde mij een mail om deze koninklijke stropdas onder jullie aandacht te brengen. Het is snel gehaakt in een spetterende oranje kleur.

Koningsdag en stropdas haken patroon

Koningsdag is een nationale feestdag ter ere van het staatshoofd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?