U bevindt zich hier: Home » eropuit » Zeilen op Waddenzee en meer

Zeilen op Waddenzee en meer

Geschreven door Elenea

zeilenZeilen op Waddenzee is eilandhoppen op de Waddenzee aan boord van een historische zeil klipper. Je kan een enkele overtocht boeken, maar ook een hele week meezeilen. Tijdens het eilandhoppen kun je aan boord overnachten, maar het is ook mogelijk om zelf een hotel, camping of bed & breakfast te organiseren.

Zeilen op Waddenzee

zeilen naar Waddeneilanden

Zeilvakantie en eilandhoppen, een fantastische vakantie voor jong en oud. Je kunt kiezen uit een aantal complete zeilvakantie’s van een week. Ze starten in Amsterdam of Lauwersoog, en tijdens elke reis bezoek je meerdere waddeneilanden. Je kan natuurlijk ook zelf je eigen reis samenstellen.

https://www.youtube.com/watch?v=TYDu9n8L3K4

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com