U bevindt zich hier: Home » eropuit » Vliegerles en vlieger bouwen

Vliegerles en vlieger bouwen

Geschreven door Elenea

vliegerfeest scheveningen (9) 2011Vliegerles en vlieger bouwen tijdens een vliegerworkshop die aan te passen is naar eigen wensen. Van een activiteit van 2 uur tot en met een volledig georganiseerde dag met bouwen, vliegeren en uitgebreide catering. Je werkt met natuurlijke materialen, zoals katoen, bamboe en henneptouw. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan er ook met moderne materialen gewerkt worden.

vliegerles en vlieger bouwen

Vliegerles en vlieger bouwen

Er wordt les gegeven in het leren vliegeren met 2- en 4-lijns stuntvliegers, op iedere locatie in Nederland.
Voor alle informatie surf je naar: lieverdeluchtin.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?