U bevindt zich hier: Home » hobby » Armband maken met grillige kralen

Armband maken met grillige kralen

Geschreven door Elenea
edelsteenkralen.nl

edelsteenkralen.nl

Armband maken en daarin restjes splitkralen verwerken. Vaak hou je van die restanten kralen over, van een ander sieraden-project. Om dit soort armbandjes te maken heb je steeds maar een paar kralen nodig. Je kunt ze natuurlijk gewoon rijgen, maar hier zijn er gekettelde tussenzetsels van gemaakt, gecombineerd met een schakelketting naar keuze.

Armband maken met grillige kralen

grillige kralen

Deze armbandje zijn ook heel geschikt om er meerdere van naast elkaar aan één pols te dragen, als stacking armbanden. Als je er één armband van gemaakt, dan draaien de armbandjes niet opzichte van elkaar. De werkuitleg lezen en de materialen kopen doe je bij edelsteenkralen.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com