U bevindt zich hier: Home » eropuit » Ballonvaren met feestelijk programma

Ballonvaren met feestelijk programma

Geschreven door Elenea

BallonvarenBallonvaren kan ieder jaar rond half augustus. Dan varen gedurende vier dagen ballonnen gemiddeld een uur over de omgeving van Barneveld tijdens het vierdaagse Ballon(feest)fiësta Barneveld op de Koeweide in het Schaffelaarbos, achter het kasteel de Schaffelaar. Op de Koeweide is naast het prepareren en opstijgen van de 30-35 ballonnen ook een fantastisch amusementsprogramma.

Ballonvaren in Barneveld

Een schitterend gezicht om langzaam de ballonnen boven de bomen uit te zien stijgen om richting te kiezen. De gewone ballonnen zijn al heel mooi, maar de ‘special shapes’ stelen vaak ieders hart, zeker als ze in alle rust door de lucht zweven. Om het mee te maken, om van zo dichtbij te zien hoe de ballonnen worden opgeblazen, hoe ze opstijgen, het zwaaien van de passagiers en publiek, het wegvaren dat soms snel en soms langzaam gaat, is echt een unieke belevenis!
Het dagelijkse programma begint tussen 17.30 uur en 19.00 uur en eindigt na een spectaculaire nightglow omstreeks om 23.00 uur.
Lees alle informatie bij ballonfiestabarneveld.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com