Gerelateerde artikelen

  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld Uitnodiging kinderfeestje mooi voorbeeld
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Traktatie van dropveter en dropsleutel Traktatie van dropveter en dropsleutel
  • Kookschort met persoonlijke touch Kookschort met persoonlijke touch
  • Gezonde en originele traktatie thuis en op school Gezonde en originele traktatie thuis en op school
eropuit

Ballonvaren met feestelijk programma

BallonvarenBallonvaren kan ieder jaar rond half augustus. Dan varen gedurende vier dagen ballonnen gemiddeld een uur over de omgeving van Barneveld tijdens het vierdaagse Ballon(feest)fiësta Barneveld op de Koeweide in het Schaffelaarbos, achter het kasteel de Schaffelaar. Op de Koeweide is naast het prepareren en opstijgen van de 30-35 ballonnen ook een fantastisch amusementsprogramma.

Ballonvaren in Barneveld

Een schitterend gezicht om langzaam de ballonnen boven de bomen uit te zien stijgen om richting te kiezen. De gewone ballonnen zijn al heel mooi, maar de ‘special shapes’ stelen vaak ieders hart, zeker als ze in alle rust door de lucht zweven. Om het mee te maken, om van zo dichtbij te zien hoe de ballonnen worden opgeblazen, hoe ze opstijgen, het zwaaien van de passagiers en publiek, het wegvaren dat soms snel en soms langzaam gaat, is echt een unieke belevenis!
Het dagelijkse programma begint tussen 17.30 uur en 19.00 uur en eindigt na een spectaculaire nightglow omstreeks om 23.00 uur.
Lees alle informatie bij ballonfiestabarneveld.nl