Gerelateerde artikelen

  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen Nieuwjaarsvuur op strand Scheveningen
  • Creatief aan zee in Scheveningen Creatief aan zee in Scheveningen
  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
eropuit

Vlaggetjesdag Scheveningen

Vlaggetjesdag Scheveningen  is een oer Hollandse en jaarlijks terugkerend evenement.  Vlaggetjesdag wordt aan het begin van de maand juni georganiseerd en dan wordt de nieuwe haring gepresenteerd. Tijdens het evenement wordt traditioneel het eerste vaatje haring geveild voor een goed doel.

Vlaggetjesdag Scheveningen

De laatste jaren wordt het steeds meer een gezellig evenement, waar toeristen en dagjesmensen op af komen. O.a. is er de vlootschouw, admiraalvaren, viskistenbouwwedstrijd, braderie, zangkoren, taptoe, je kan de visafslag bezoeken, er zijn oud-hollandse kinderspelen, poppenkast en nog veel meer.
Voor het programma en alle overige informatie surf je naar vlaggetjesdag.com

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?