U bevindt zich hier: Home » eropuit » Vlaggetjesdag Scheveningen

Vlaggetjesdag Scheveningen

Geschreven door Elenea

Vlaggetjesdag Scheveningen  is een oer Hollandse en jaarlijks terugkerend evenement.  Vlaggetjesdag wordt aan het begin van de maand juni georganiseerd en dan wordt de nieuwe haring gepresenteerd. Tijdens het evenement wordt traditioneel het eerste vaatje haring geveild voor een goed doel.

Vlaggetjesdag Scheveningen

De laatste jaren wordt het steeds meer een gezellig evenement, waar toeristen en dagjesmensen op af komen. O.a. is er de vlootschouw, admiraalvaren, viskistenbouwwedstrijd, braderie, zangkoren, taptoe, je kan de visafslag bezoeken, er zijn oud-hollandse kinderspelen, poppenkast en nog veel meer.
Voor het programma en alle overige informatie surf je naar vlaggetjesdag.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com