U bevindt zich hier: Home » attracties » Bus varen en rijden in Rotterdam

Bus varen en rijden in Rotterdam

Geschreven door Elenea

varen met een bus

Bus varen en rijden in Rotterdam, ja dat kan écht. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens de stadsrit zie je de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam.

Bus varen en rijden in Rotterdam

Na een busritje langs de Coolsingel, Leuvehaven en de Erasmusbrug gaat de amfibiebus het water in, de Maas in, en je vaart verder langs de skyline van Rotterdam. Weer terug op het droge gaat de bustocht verder langs het Noordeiland, de Willemsbrug en de kubuswoningen.  Dus ga de amfibiebus een keer echt beleven.
Voor alle informatie surf je naar splashtours.nl

Ook in Budapest is een varende bus :

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com