U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Kunst voor kinderen

Kunst voor kinderen

Geschreven door Elenea

kunst voor kinderenKunst voor kinderen is belangrijk. Want kunst en kinderen horen bij elkaar. Kinderen zijn spontaan, nieuwsgierig en bovenal creatief! Via muziek, dans, theater en beelden onderzoeken kinderen de wereld die kunst heet.

Kunst voor kinderen

Scholen in de Kunst wil iedereen de kans geven kunst te beleven in al zijn vormen. Daarom verzorgen ze lessen, cursussen, projecten en voorstellingen in de kunstrichtingen beeldend, dans, muziek en theater. Er zijn vestigingen in Amersfoort, Leusden en Soest.
Of kijk of er  bij jou in de buurt iets is waar kinderen zich in kunst kunnen uitleven.

 • Het boek : Kunst voor kinderen
  Een kennismaking met de indrukwekkendste schilderijen en beeldhouwwerken van de wereld: Van Aboriginalkunst tot abstracte kunst, van Michelangelo tot Matisse. Een kleurrijk en duidelijk overzicht van internationale kunst door de eeuwen heen. Kinderen kunnen hiermee de mooiste meesterwerken bewonderen en ontdeklken hoe stijlen voortdurend evolueren.
 • In de prachtige dvd box, Kunst Voor Kinderen,  worden 8 grote kunstenaars voorgesteld. Door middel van vrolijke en humoristisch animatie films maken de kinderen op een speelse en vrolijke manier kennis met de wereld van kunst. Deze serie is meerdere malen bekroond met diverse internationale prijzen.
 • KUNST – Ein Mitmachbuch für Kinder
  Kunst is voor iedereen – en het is verbazingwekkend eenvoudig om kunst te maken. Tal van verrassende feiten over beroemde kunstenaars en hun werken en technieken, waarmee de mooiste kunstwerken zijn ontstaan: Met acrylverf landschappen als Van Gogh, een Monet lelie vijver met zijdepapier, collages van Picasso, mobiele telefoons van Calder of een Afrikaans masker Tinker Kunst is leuk!
  Beroemde kunstwerken moedigen kinderen aan om creatief met stap voor stap instructies de technieken te gebruiken.
 • Kinder & Kunst
  Kinderen
  krabbelen, tekenen en schilderenZe bouwen zandkastelen en boomhutten, ze spelen in de modder en verzamelen diverse dingen. Deze activiteiten zijn onderdeel van hun dagelijkse spel en kan worden samengevat als esthetisch gedrag.
  Constanze Kirchner legt uit wat creatieve vermogens zijn en wat kinderen aan esthetische opvoeding nodig hebben. Met prachtige voorbeelden wordt de vindingrijk, fantasierijke en creatieve kinderen in hun dorst naar kennis en hun nieuwsgierigheid getoond. Hier leren de ouders hoe ze talent in hun kind herkennen en wat de kinderen aan het eind van de basisschool kunnenJe vindt er suggesties en tips over hoe het creatieve vermogen van kinderen bevorderd kan worden.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com