U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Babushka poppen

Babushka poppen

Geschreven door Elenea

babushka poppenBabushka poppen komen zo af en toe weer op als trend. Ken je ze nog van vroeger, de uit Rusland afkomstige poppetjes. Ze zijn beschilderd met Russische oude vrouwtjes met een hoofddoekje.
Ze noemen ze ook wel matroesjka, en je kan het ook zo schrijven: baboesjka. Het is een holle houten pop die onderdeel is van een serie steeds kleinere en in elkaar passende poppetjes (zeven, acht of meer poppetjes). De poppen kunnen opengemaakt worden door middel van een naad in de “buik”, behalve de kleinste, die als baby is beschilderd.

Babushka poppen

babushka poppen 7

 

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

soula amanatidu oktober 21, 2008 - 11:37 am

kinderschoenen online kopen doe je bij Shoemixx.
http://www.shoemixx.nl/kinderschoenen/

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com