U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Creatief met een aardappel

Creatief met een aardappel

Geschreven door Elenea

Creatief met een aardappel. Bron: craftymorning.com

Creatief met een aardappel? Ja hoor, dat kan. Ben jij je kleding zat? Gooi ze niet meteen weg. Je kunt nog genoeg met je t-shirts doen. Do It Yourself is nog steeds helemaal in en je hebt tal van mogelijkheden om je shirts te pimpen. Zet de schaar er in, pak de naaimachine erbij of verf je t-shirt in een andere kleur. Wil jij graag een leuk printje op je shirt? Ook dat kun je zelf doen. Maak een thema-shirt voor bijvoorbeeld een gaaf festival, Koningsdag, Kerstmis of Pasen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een leuk shirt maken. Middels de aardappelstempel heb jij binnen no-time een heel nieuw shirt met een printje naar eigen keuze! Je hebt er weinig voor nodig en het kost ook niet veel tijd.

Creatief met een aardappel

What to do?

 • Een aardappelstempel is niet alleen leuk voor je t-shirt, je kunt het ook gebruiken voor een tafelkleed of placemats. Zoals de naam het al zegt, is het belangrijkste ingrediënt een aardappel. Ik weet het, het klinkt een beetje raar. Wat heb je nodig?
 • aardappels
 • schilmesje
 • textielverf
 • een oud bord of een kleed dat vies mag worden
 • t-shirt

Bedenk van te voren welke stempel jij op je shirt wilt hebben. Is het Koningsdag? Ga dan voor een royal kroontje. Met kerst kun je gaan voor kerstbomen, maar je kunt ook een shirt bedrukken met een zonnebril icoontje, een ananas of misschien een palmboom.

 1. Snijd de aardappelen in tweeën.
 2. Je kunt je vormpje alvast uitprinten op papier. Dit vormpje leg je op de platte kant van de aardappel.
 3. Met het mesje snijd je het vormpje in de aardappel.
 4. De textielverf plaats je op een bord.
 5. Ga met de stempel door de verf en druk het op het t-shirt.

Dat is het! Een kind kan de was doen!
Bekijk de stap voor stap afbeeldingen bij craftymorning.com

Niet zo creatief?

Ben jij geen creabea in hart en nieren en heb jij echt twee linkerhanden? Het is ook mogelijk om je shirts te laten bedrukken door een professioneel bedrijf. Zo blaas jij je oude shirt toch nog nieuw leven in. Je kunt je shirts op meerdere manieren laten bedrukken. Laat je informeren door een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Wil jij toch een gaaf shirt? Kijk dan eens op merchandisingconcepts.nl. Gegarandeerd dat jij je shirt nieuw leven in kan blazen! Zo niet, dan voldoet het altijd nog als oude poetsdoek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com