U bevindt zich hier: Home » hobby » Koe beschilderen en decoreren

Koe beschilderen en decoreren

Geschreven door Elenea
koe beschilderen tips

google.nl

Koe beschilderen en decoreren. Je gebruikt daarvoor een styropor/piepschuim koe en die is op allerlei manieren te decoreren. Ik kies in dit artikel voor het beschilderen van de koe, maar je kan natuurlijk ook andere thema’s gebruiken.

Koe beschilderen

koe beschilderen

koe decoreren

 

Je kan ook je eigen gietvorm (gietmallen) maken iets (nou ja, veel) meer werk………

Gerelateerde artikelen

3 reacties

willeke de Geit november 1, 2005 - 7:08 pm

De link naar staande koe doet het niet.
Ik wil nl ook graag een staande koe beschilderen, maar ik weet niet waar ik die kan kopen.
.Hopelijk kunt u me verder op weg helpen

vriendelijke groeten,

Willeke

Reageer
Elenea november 1, 2005 - 8:33 pm

@Willeke. Ik denk dat de staande koe uitverkocht is. Ik heb naarstig gezocht naar andere staande koeien, ook ver in het buitenland, maar alleen de liggende koe gevonden. Maar ik blijf zoeken, dus zodra ik de staande koe gevonden heb, vind je hier de link.
Je kan hier nog klikken voor de Cow parade wedstrijd. Wellicht kan je die staande koe bestellen en gebruiken.

Reageer
Claudia september 10, 2006 - 11:05 am

Koeien beschilderen workshop bij pinkpepper
en surf in de site naar workshops. De workshop koeien beschilderen staat daarbij. Ook mogelijk met een heerlijke boeren lunch!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com