U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe fluitjes kleien en boetseren

Hoe fluitjes kleien en boetseren

Geschreven door Elenea
hoe fluitjes kleien en boetseren

hoe fluitjes kleien en boetseren

Hoe fluitjes kleien of boetseren. Het gebruik van aardewerk kleifluitjes is een eeuwenoude traditie is. Soms als speelgoed voor kinderen, maar veelal voor ritueel gebruik, zoals het verjagen van kwade geesten. Tegenwoordig gaat het vooral om de decoratieve waarde en de fascinatie van veel mensen voor de mooie klank die uit zo’n stukje aardewerk komt.

Hoe fluitjes kleien

fluitjes maken van klei

Om zelf aan de slag te gaan klik je op :

 

fluitjes boetseren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?