Gerelateerde artikelen

 • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
 • Bouwplaat goggomobil is hebbeding Bouwplaat goggomobil is hebbeding
 • Insecten prepareren is ook een hobby Insecten prepareren is ook een hobby
 • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
 • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
 • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
hobby

Tattoo ontwerpen, printen en plakken

tattoo ontwerpen. Bron: wallpedes.com
tattoo ontwerpen. Bron: wallpedes.com

Tattoo ontwerpen, printen en plakken. Zou je wel eens een tatoeage willen, maar vind je nooit een afbeelding naar je zin? Wat is er dan leuker om je eigen neptattoo te (laten) maken?  ‘Mijn Eigen Neptattoo’ is gespecialiseerd in de productie van plaktattoos. In Europa zijn ze hier dan ook uniek in! Uiteraard leveren ze ook grote aantallen.

Wat is er nu leuker dan zelf neptattoos maken? Dat kan met het DIY Tattoo Papier. Teken, kleur, schilder, plak of knutsel je eigen neptattoo. Scan deze in en print het uit op het DIY Tattoo Papier.

Tattoo ontwerpen, printen en plakken

 1. Als je het tattoo papier geprint hebt laat deze dan goed drogen als je een inkjet printer hebt. Afhankelijk van je inkjet printer duurt dit vaak 20 minuten of langer.
  Heb je een laser printer? Laat het geprinte tattoo papier dan eerst 20 minuten afkoelen.
 2. Als het printbare tattoo papier droog of afgekoeld is, dan kan je de adhesive sheet aanbrengen. De adhesive sheet bestaat uit meerdere lagen. De eerste laag is de beschermlaag, deze haal je er voorzichtig af. Vervolgens plak je de plakkende adhesive sheet op het geprinte tattoo papier. Je kan dat het beste doen door eerst een klein stukje ervan af te halen. Dit stukje aan te brengen op het geprinte tattoo papier. Vervolgens schuif je met je lineaal de adhesive sheet over het tattoo papier zodat er geen luchtbellen er meer opzitten.
 3. e bent nu al bijna klaar om de neptattoos te gebruiken. Laat de tattoos eerst nog zo’n 30 tot 60 minuten rusten. Vervolgens kan je de verschillende afbeeldingen los knippen. Zorg er voor dat er rondom de afbeeldingen zeker 3-5 mm tattoo papier blijft zitten. Zo plakt die straks een heel stuk beter.
 4. Heb je dat gedaan, dan kan je de volgende beschermlaag van de neptattoo halen en de tattoo ergens op de huid aanbrengen.
  Druk te neptattoo een beetje aan, maar schuif de huid of de neptattoo zelf niet.
  Maak nu de neptattoo nat en wacht 20 tot 30 seconden. Als je voldoende water gebruikt, dan glijdt het kartonnetje er zelf vanaf. Maak de neptattoo nog een keer nat en dep deze dan voorzichtig droog.
 5. En voila, je eigen neptattoo!