U bevindt zich hier: Home » hobby » Tattoo ontwerpen, printen en plakken

Tattoo ontwerpen, printen en plakken

Geschreven door Elenea
tattoo ontwerpen. Bron: wallpedes.com

tattoo ontwerpen. Bron: wallpedes.com

Tattoo ontwerpen, printen en plakken. Zou je wel eens een tatoeage willen, maar vind je nooit een afbeelding naar je zin? Wat is er dan leuker om je eigen neptattoo te (laten) maken?  ‘Mijn Eigen Neptattoo’ is gespecialiseerd in de productie van plaktattoos. In Europa zijn ze hier dan ook uniek in! Uiteraard leveren ze ook grote aantallen.

Wat is er nu leuker dan zelf neptattoos maken? Dat kan met het DIY Tattoo Papier. Teken, kleur, schilder, plak of knutsel je eigen neptattoo. Scan deze in en print het uit op het DIY Tattoo Papier.

Tattoo ontwerpen, printen en plakken

 1. Als je het tattoo papier geprint hebt laat deze dan goed drogen als je een inkjet printer hebt. Afhankelijk van je inkjet printer duurt dit vaak 20 minuten of langer.
  Heb je een laser printer? Laat het geprinte tattoo papier dan eerst 20 minuten afkoelen.
 2. Als het printbare tattoo papier droog of afgekoeld is, dan kan je de adhesive sheet aanbrengen. De adhesive sheet bestaat uit meerdere lagen. De eerste laag is de beschermlaag, deze haal je er voorzichtig af. Vervolgens plak je de plakkende adhesive sheet op het geprinte tattoo papier. Je kan dat het beste doen door eerst een klein stukje ervan af te halen. Dit stukje aan te brengen op het geprinte tattoo papier. Vervolgens schuif je met je lineaal de adhesive sheet over het tattoo papier zodat er geen luchtbellen er meer opzitten.
 3. e bent nu al bijna klaar om de neptattoos te gebruiken. Laat de tattoos eerst nog zo’n 30 tot 60 minuten rusten. Vervolgens kan je de verschillende afbeeldingen los knippen. Zorg er voor dat er rondom de afbeeldingen zeker 3-5 mm tattoo papier blijft zitten. Zo plakt die straks een heel stuk beter.
 4. Heb je dat gedaan, dan kan je de volgende beschermlaag van de neptattoo halen en de tattoo ergens op de huid aanbrengen.
  Druk te neptattoo een beetje aan, maar schuif de huid of de neptattoo zelf niet.
  Maak nu de neptattoo nat en wacht 20 tot 30 seconden. Als je voldoende water gebruikt, dan glijdt het kartonnetje er zelf vanaf. Maak de neptattoo nog een keer nat en dep deze dan voorzichtig droog.
 5. En voila, je eigen neptattoo!

 

 

Gerelateerde artikelen

11 reacties

Elly Klaverkamp september 13, 2005 - 4:03 pm

Leuk voor de kinderen die tattoo op Schoellershammer Inktjet tattoo papier! Maar waar kan ik dat papier kopen??? Overal waar ik ernaar vraag kijkt men mij met verbaasde ogen aan en ook op internet kan ik het niet vinden!
Kunt u mij helpen? Bij voorbaat dank!

Reageer
Elenea september 13, 2005 - 8:42 pm

» Elly. Ik heb vandaag (13 september 2005) gemaild naar de fabriek in Duitsland en gevraagd waar het te koop. In mijn beste Duits. Zodra ik antwoord heb reageer ik hier.

Reageer
Elenea september 14, 2005 - 7:33 pm

Antwoord (14/9) van fabriek in Duitsland: ‘De vraag is vaker gesteld. Een levering loopt alleen via de groothandel. De Schoellershammer Inktjet tattoo wordt niet meer gemaakt. Mogelijk wordt er nog ergens uit een restpartij verkocht’.
Helaas! Ik heb wel gevraagd of ze mij willen mailen als de Schoellershammer Inktjet tattoo weer in de handel komt.

Reageer
Mascha maart 14, 2006 - 5:36 pm

Ik woon in Amsterdam en kan tot dusverre geen tattoo-papier en folie vinden. Nu begrijp ik dat deze printer uit de handel is.
Voor een feestje wil ik graag een eigen afbeelding op tattoopapier. Maar nu is de vraag, wie kan mijn afbeelding op tattoo-papier printen?

Bij voorbaat dank voor de reactie.

Groet,

Mascha

Reageer
Jack oktober 2, 2006 - 9:30 pm

Wellicht zijn dit alternatieven:

Herlitz Nr 10076479,
Transfair,
Data Becker,
Canson (Creative Tatoos)

Reageer
margit april 25, 2007 - 11:16 am

http://www.westore.nl/ voor tattoo printpapier, om je eigen tatoeage te ontwerpen, printen en plakken.
Was er zelf ook naar op zoek en gevonden.

Groetjes

Reageer
Tink augustus 1, 2007 - 5:55 pm

Ik heb alle bovenstaande mogelijkheden bekeken en de verzendkosten zijn belachelijk! Een pakje papier van max 12 vellen moet toch door de brievenbus passen?! En toch lopen de handelings en verzendkosten op tot 7 tot 11 euro!!! Dat is toch belachelijk!

Reageer
Elenea augustus 2, 2007 - 1:16 pm

@Tink. Dat is belachelijk. Volgens mij kan je het papier ook kopen bij de Hema. Laat je ons even weten of dat gelukt is.

Reageer
Tink augustus 8, 2007 - 4:06 pm

De Hema?! Nou dan kijk ik daar ook even. Ik heb het papier wel ondertussen gevonden op de volgende sites:
http://www.inkstationutrecht-shop.nl / (±15 euro incl. verzendkosten)
http://www.westore.nl (ook 15 euro incl. verzendkosten)
http://www.proost.nl
En dan nog een tip, de tijdelijke tattoo’s worden ook als relatie geschenken voor bedrijven gebruikt. Het enige nadeel is dat je er dan 1000 in een keer moet bestellen met maar 1 soort ontwerp.

Reageer
Jaap augustus 10, 2007 - 10:17 pm

1000 met 1 onderwerp, lijkt me privé niet aantrekkelijk.

Ik hoor graag of iemand al iets n=beters heeft gevonden.

Reageer
Elenea februari 18, 2009 - 7:13 pm

@Jaap. Klik op tattoo print papier

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com