U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Hoe rokken en rokjes naaien

Hoe rokken en rokjes naaien

Geschreven door Elenea

hoe rokjes naaienHoe rokken maken of zelf kleding naaien, want dat is dé trend. Ben je op zoek naar dat ene rokje, dan maak je het toch gewoon zelf. Er zijn talloze mogelijkheden om nieuwe, betaalbare stoffen en tweedehands kleding om te toveren tot een eigentijdse rok. Ook bestaande truien, oude gordijnen en T-shirts kunnen als basis gebruikt voor een kledingstuk.

Omdat in het boekje wordt uitgegaan van vier maten (taillewijdte, heupwijdte en -hoogte, roklengte) zijn de patronen voor elke leeftijd en voor elke omvang. Een rits inzetten is lang niet altijd nodig, elastiek in de tailleband voldoet in veel gevallen. De algemene werkwijze staat achterin het boekje, zodat ook een onhandig iemand de voorbeelden kan namaken.

hoe rokken naaien

Hoe rokken en rokjes naaien

Met het boekje Rok&CO, een naaimachine en een lapje van de markt naai je in een handomdraai jouw favoriete rok in elkaar. De patronen in dit boekje zijn verrassend eenvoudig en passen altijd, of je nu dik, dun, groot, klein, lang, jong of oud bent.
Laat je inspireren door Rok & co en ontwerp een unieke rokjescollectie. Met bijpassende tas, cape, sjaal en ceintuur.
Door de grappige, makkelijke begrijpbare tekeningetjes kun je zelfs met twee linkerhanden deze kleren maken.

Dit is géén foto uit het boekje, maar wel grappig!

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com