U bevindt zich hier: Home » hobby » Blanco voorwerpen zelf versieren

Blanco voorwerpen zelf versieren

Geschreven door Elenea
blanco voorwerpen zelf versieren

blanco voorwerpen

Blanco voorwerpen zelf beschilderen, beplakken of versieren is knutselen met een doel. Kinderen vinden dat leuk om te doen, want is het eenmaal klaar, dan hebben ze ook iets gemaakt dat ze kunnen gebruiken of cadeau geven.

Blanco voorwerpen bewerken

Bij Marjo speelgoed vind je

om zelf te beschilderen, zoals een blanco boekenlegger, bloempot, broche, buideltas, buttons, caps (petten), rugzak, draagtas, fotolijstje, geschenkdoosje, handpop, heuptas, kaarsenstandaard, kerstballen, kerstmobiel, kerstlichtje, kinderschort, paraplu, plunjezak, pennenbak, pennenkoker, stropdassen en nog veel meer knutsel materialen.

Knutselen met textiel is toegankelijk voor iedere leeftijd en ieder niveau. Knutselen met textiel artikelen hebben al een bestaande vorm, er hoeft dus niet met naald en draad gewerkt te worden. Iedereen kan knutselen met textiel! Knutselen met textiel is een waar feest voor jonge kinderen tot ervaren knutselouders!

Knutselen met hout is toegankelijk voor iedere leeftijd en ieder niveau. Iedereen kan knutselen met hout! Knutselen met hout is leuk als voorpret op feestdagen of om gewoon lekker creatief bezig te zijn. Knutselen met hout is een waar feest voor jonge kinderen tot ervaren knutselouders!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Martine Nijhuis januari 8, 2007 - 10:07 pm

Geachte meneer/mevrouw,

Ik wil heel graag de kadogids van marjo aanvragen. Het exemplaar van onze school is spoorloos. We wilden nog heel graag dingen bestellen, maar dat is nu niet mogelijk! Kunt u mij hier aan helpen?

Vr. groeten Martine Nijhuis.

Reageer
Elenea januari 9, 2007 - 3:43 pm

@Martine. De Marjo Kadogids kan je hier downloaden.

Reageer
jeannette Bokma oktober 7, 2008 - 2:15 pm

bij deze wil ik graag uw Catalogus aanvragen.
Me adres is Mvr.Aschoff stiemanlaan 83
3181pn rozenburg Zh

Reageer
Elenea oktober 7, 2008 - 5:28 pm

@Jeanette. Ik heb de links weer bijgewerkt. Je kan je brochure hier downloaden.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com