Gerelateerde artikelen

  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Hoe macrame knopen, stap voor stap uitleg Hoe macrame knopen, stap voor stap uitleg
  • Gratis borduurpatronen en borduren maar Gratis borduurpatronen en borduren maar
  • Konijntje maken door vierkant te breien Konijntje maken door vierkant te breien
  • Zomerhoedje haken met gratis haakpatroon Zomerhoedje haken met gratis haakpatroon
hobby

Patroon lappenpop

lappenpop klein 3
lappenpop

Patroon lappenpop, ik heb een kleine lappenpop gemaakt voor Isa. Die simpel met een enkel kledingstukje is aan en uit te kleden.

  • De benodigdheden en de werkbeschrijving voor het maken van het hoofd en lijfje vind je bij slaappopje maken
  • Hieronder de patronen voor de kleine lappenpop
  • en de werktekening voor het haar van de lappenpop. Voor het haar rijg je eerst 5 lijnen op het hoofdje. Dan knip je een stukje stevig papier (karton) van 5cm breed en wikkel hier het (haar)garen omheen. Naai de haren langs rijglijnen op het hoofdje vast. Haal het kartonnetje ertussenuit en knip, als alles lussen vastgenaaid zijn, de lussen door. Knip de haren op de juiste lengte. Is het hoofdje hier en daar nog zichtbaar, dan kan je ertussen nog extra haar vastzetten.
lappenpop klein 2 lappenpop klein 1 haar lappenpop werkwijze haar lappenpop 2 haar lappenpop 1 lappenpop klein patroon lappenpop klein 4 patroon lappenpop klein 3 patroon lappenpop klein 2 patroon lappenpop klein 1
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?