Gerelateerde artikelen

  • Lintje of decoratie speld zelf maken Lintje of decoratie speld zelf maken
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
hobby

Muur en dekbed zelfde decoratie

muur en dekbed zelfde decoratie

Muur en dekbed dezelfde decoratie geven. Bij een advertentie voor een reis naar Kopenhagen zag ik deze foto staan. Dit inspireerde mij direct voor een hobby.blogo.nl tip.

Ieder jaar kiest Histor een kleur van het jaar. Deze keuze wordt gemaakt nadat er een onderzoek is uitgevoerd waarbij aandacht wordt besteed aan maatschappelijke en culturele trends. De kleur van een jaar reflecteert de mindset van dat jaar. Voorbeeld is de kleur van 2018, te weten ‘Climax’; een kleur waarin zwart en indigo samenkomen, een warme kleur met een diepgrijze ondertoon. De kleur past bij een scala aan paletten; hij past bij pastelkleuren, donkere tinten of juist neutraal wit of beige. Climax leent zich perfect als een mooie, bijzondere kleur voor op de muren, maar is zeker ook geschikt voor details in het interieur — denk hierbij aan kaarsen of deurknoppen, maar ook kasten, koffietafels of kussens. Lees meer over woonkleuren.

sjabloneren. Bron: google.nl
sjabloneren.
Bron: google.nl

Muur en dekbed dezelfde decoratie geven

Ben jij zo creatief, dan laat je het motief van je dekbed terugkomen op de muur. Helemaal gaaf is het natuurlijk als je ook nog zelf je dekbed naait en daarop jouw motief schildert.

  1. Op een lap katoen van de markt (eerst wassen en drogen) of op een effen dekbed teken en schilder je jouw ontwerp op het dekbed met textielverf.
  2. Daarna jouw motief overnemen op de muur en met muurverf of acrylverf schilderen
  3. Bij Histor.nl/sjablonen vind je veel motieven om je te inspireren. Het zijn sjablonen om te downloaden (printen) van een bloem, hert, vos, vogel, boom. design, vintage  ……

Histor heeft een ingewikkelde zoekfunctie maar je kunt via de kleurkiezer een kamer verven en zien hoe die staat. Als je naar deze link gaat kun je dat doen: histor.nl/onze-kleuren

Het bestellen van een kleur op Histor is niet helemaal duidelijk. Hier heb ik de kleur Climax nog wel gevonden: histor.nl/inspiratie/color-collections-climax.

TIP: Bij Gamma, Praxis of een andere bouwmarkt kun je deze kleur en vele andere laten mengen.