U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Rode poes of kat haken

Rode poes of kat haken

Geschreven door Elenea

rode kater haken voor goed doelRode poes of kat haken,of de rode kater, die niet zo groot is, maar een amigurumi maatje heeft (13 cm hoog). De amigurumist, Dendennis, maakte speciaal voor de Leprastichting een haakpatroon van de Rode Kater uit Jan, Jans en de Kinderen. Het patroon is exclusief verkrijgbaar via leprastichting.nl/haakpatroon-rode-kater

Rode poes of kat haken

Hier vind je gratis Nederlandse haakpatronen van een poes of kat.

  • Gratis patroon rode knuffelkat
  • Gratis patroon : Amigurumi patroon: Poes Poekie
  • Gratis patroon : poes Kruimel
  • Grappig gratis patroon van lief poesje
  • Gek op katten? En op breien? Dan is dit boek geknipt voor jou! Want je vindt hier maar liefst twintig ontzettend ‘skattige’ poezen en katten die je helemaal zelf kunt maken. Een kattenleven is natuurlijk niet compleet zonder krabpaal, kattenmandje en leuke speelballetjes – en niet te vergeten, een hele familie piepkleine, gebreide muisjes! Dankzij de uitgelegde technieken en afkortingen en de informatie over de benodigdheden, kunnen ook beginnende brei(st)ers zo’n koddige kater of snoezig poesje breien en vertroetelen.
  • Het haken van beestjes of amigurumi’s is populair. De patronen komen vanuit de hele wereld, wat zorgt voor patronen in heel veel verschillende stijlen. Breipatronen van wilde dieren zoals: giraf, olifant, leeuw, tijger, nijlpaard, koala, zebra, kangoeroe, aap, pinguïn. Boerderijdieren om zelf breien: kip, haan, koe, schaap, geit, konijn, paard, ezel, varken of huisdieren zoals: hond, kat, poes, cavia, De breipatronen bestaan vaak uit verschillende, in vorm gebreide lapjes, die als ze af zijn in elkaar genaaid moeten worden. Bij de techniek haken wordt vaak gelijk in een vorm gehaakt en hoeven alleen de verschillende lichaamsdelen aan elkaar worden genaaid. Haakpatronen zijn ook in heel veel verschillende dieren verkrijgbaar, naast de zojuist opgenoemde dieren zijn er nog de patronen van vogels, zoals: papegaai, mus, duif of insecten zoals: vlinders, spinnen. Niet alleen de poppen zijn voorzien van poppenkleertjes, ook veel fantasiedieren dragen een broek, jurk, muts of sjaal.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com