U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Kaartje sturen met zaadjes

kaartje sturen met zaadjesKaartje sturen met zaadjes, dat kan een felicitatiekaart zijn die gemaakt is van groeipapier. Dit papier bestaat uit 2 dunne lagen in water oplosbaar (chloorvrij) papier waartussen de verschillende zaden met zetmeel geplakt zitten. De dikte van het papier is ongeveer 60 gram/m2, maar voelt door het mooie volume aan als 80 grams briefpapier. Het heeft een prachtige oppervlaktestructuur en je ziet de zaadjes zitten.

Kaartje sturen met zaadjes

Groeipapier zorgt ervoor dat lang nadat de boodschap gelezen is er een bloeiende herinnering blijft. Het papier zit namelijk vol met zaadjes en wordt verpakt door mensen met een beperking. Dus verantwoord en duurzaam ondernemen geeft ons de mogelijkheid anderen blij te maken.
Je kan zelfs een eigen ontwerp aanleveren, dus geef je inspiratie de ruimte.
Je kan kiezen uit diverse soorten zaden :

  • Veldbloemen, Klaprozen
  • Bio vlinder en bijenmix
  • Wortel
  • Overige soorten (wisselt per seizoen)
  • Vergeet mij niet
  • Klaver
  • Leeuwbek
  • Sla
  • Lees meer en bestellen bij growingpaper.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com