U bevindt zich hier: Home » hobby » Kruissteek patroon van eigen foto

Kruissteek patroon van eigen foto

Geschreven door Elenea
Pippa

Pippa

Kruissteek patroon van eigen foto maken kan snel en makkelijk via internet. Je hebt dan direct je telpatroon in huis. Ik heb enkele mogelijkheden gevonden waar je jouw foto kan omzetten naar een kruissteekpatroon. Dus dan kan je alle onderwerpen borduren.

Voor het direct online maken van een kruissteekpatroon van je eigen foto surf je naar picturecraftwork.com (wordt vertaald in het Nederlands !!!!)  Patronen met minder dan 1000 steken zijn GRATIS !!!

  1. ADOBE Photoshop is een vrij prijzig programma, maar wellicht ken je iemand die dit op zijn computer heeft en mag jij bij hem of haar wat ontwerpen maken met jouw foto’s.
  2. Dit zijn alle kleuren van DMC garen met het juiste artikelnummer, zodat je de kleuren die je gaat gebruiken kunt uitzoeken en bestellen bij de Hobbydoos
  3. En hier de uitleg om aan de slag te gaan !!! Stapsgewijs vertellen ze je het proces.
Borduurpatronen van jouw eigen foto’s – Gratis en super snel

Het maken van kruissteek borduurpatronen van jouw eigen afbeeldingen kan het allerbeste en snelste via Pic 2 Pat.
In drie eenvoudige stappen maak je van een afbeelding via de website een kruissteek telpatroon. Dat telpatroon is vervolgens naar jouw computer te halen en daar uit te printen en op te slaan. Zo heb je het ontwerp altijd bij de hand.

Voor het gemak berekent Pic 2 Pat direct welke kleuren borduurzijde nodig zijn om de afbeelding te maken en hoeveel strengen je nodig hebt van elke kleur. Je kunt dus direct aan de slag met jouw borduurpatroon.

Het kruissteekpatroon van onze hond Pippa heb ik binnen twee minuten gemaakt.

pippa kruissteek

 

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

joke januari 14, 2007 - 8:48 pm

jammer dat de uitleg in het Engels is van het borduren. ik kan namelijk geen Engels lezen.

Reageer
Elenea januari 14, 2007 - 9:00 pm

@Joke. Onder de foto in het bovenstaande artikel staat een link naar een Nederlandse versie van een computerprogramma om zelf van een foto kruissteekpatronen te maken!!!!!

Reageer
Dini januari 30, 2007 - 7:30 am

Van de serie Easy Computing is er een CD-rom verkrijgbaar waar ook foto’s kunnen worden omgezet in een kruissteekpatroon. Ook kan je zelf patronen ontwerpen. Deze CD is in het Nederlands verkrijgbaar. Ik heb hem zelf gekocht bij de Media Markt voor € 5,00.

http://www.easycomputing.com/search.asp?q=kruissteken&image.x=14&image.y=14

Reageer
Elenea januari 30, 2007 - 4:36 pm

@Dini. Dank je wel voor deze goede en goedkope linktip voor het zelf maken van een kruissteekpatroon (kruissteekpatronen).

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com