U bevindt zich hier: Home » hobby » Dekbed overtrek zelf beschilderen

Dekbed overtrek zelf beschilderen

Geschreven door Elenea

dekbed overtrek beschilderenDekbed overtrek zoals op de foto hieronder is best origineel en betaalbaar (€ 39,95), maar het is voor ons hobbyisten toch veel leuker om zelf een dekbed te beschilderen, dan is hij pas echt uniek.

Dekbed overtrek zelf beschilderen

  1. Koop een simpele katoenen overtrekset en
  2. teken er je eigen Ti Amo (ik hou van je) tekening(en) op met
    textielstiften
  3. en fixaeren

Textielstiften zijn permanent en wasbestendig. Ze zijn er in veel verschillende kleuren voor een mooi eindresultaat. Geschikt voor katoen en de meeste andere textielsoorten, nieuwe stoffen wel eerst een keer wassen.

Om doordrukken van de stiften te voorkomen leg je een stuk karton onder het textiel. Na het tekenen de inkt eerst goed laten drogen en daarna fixeren door het textiel 2 min. te strijken aan de  dekbed gewoon gewassen worden in de wasmachine tot 60°C.

 

dekbed zelf beschilderen

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com