U bevindt zich hier: Home » hobby » Recept Pesto alla Genovese

Recept Pesto alla Genovese

Geschreven door Elenea
Recept pestosaus. Bron: recipeshubs.com

Recept pestosaus. Bron: recipeshubs.com

Recept Pesto alla Genovese benodigdheden zijn : een vijzel (of keukenmachine), 20 gr pijnboompitten, 55 gram Pecorino of Parmezaanse kaas, 2 dl olijfolie, 1 grote teen knoflook,  55 gram verse basilicumblaadjes en een weinig grof zeezout.

Recept Pesto alla Genovese

  1. In een vijzel (of in een kom) doe je de pijnboompitten, en Pecorino of Parmezaanse kaas.
  2. Met de olijfolie stamp je dit tot een sausje.
  3. Je perst de grote teen knoflook erbij en
  4. je voegt in porties de verse basilicumblaadjes toe.
  5. Verhoog de druk van het stampen in de vijzel totdat de pestosaus ontstaat.
  6. Voeg het grove zeezout toe voor de smaak en naar eigen smaak …..

TIP: In de keukenmachine doe je alle ingredienten en voeg je langzaam de olijfolie toe en net zo lang mixen tot pestosaus ontstaat.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?