U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Schminken en verkleden tips

Schminken en verkleden tips

Geschreven door Elenea

Schminken en verkleden

Schminken en verkleden tijdens Carnaval of Halloween, verjaardagen of zomerfeesten vinden alle kinderen geweldig. Dit boek,
Schminken nieuwe ideeen, staat vol met ideeën voor alle soorten kinderfeestjes. De schminkprojecten zijn fantasievol en kleurrijk. De kostuums zijn gemakkelijk te maken.

Schminken en verkleden ideeën en tips

Grimeren en optutten is creatief voor de ontwerper en leuk voor de feestganger. Wat ik een goed voorbeeld vind is de vrolijke clown, gemaakt met een groot wit t-shirt, textielverf en textielstiften, verdwijnstift en enkele leuke Window Color glitter.

Het boek bevat creatieve  voorbeelden en uitleg van een Fee, kikker, zeemeermin, pompoen, indiaan, dalmatier, spiderman om de grimeurs te inspireren tot kindergrimes voor feesten en voorstellingen. De werkwijze wordt per grime-idee stap voor stap beschreven en met bijpassende kleurenfoto’s verduidelijkt. In een kadertje staan steeds de benodigde materialen. De grimevoorbeelden zijn duidelijk en voor de hand liggend. De gebruikte technieken zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Dit maakt het boek geschikt voor beginnende en ongeoefende hobbygrimeurs. Een uitgave voor volwassenen, maar kinderen vanaf ca. 10 jaar zullen er onder begeleiding ook mee uit de voeten kunnen.

 

grimeren, maquilleren, optutten

eenvoudig schminken en verkleden

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Anouk Jongenelen maart 14, 2012 - 1:50 pm

gaaf zeg

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com