Gerelateerde artikelen

  • Snelle ovenschotel met geitenkaas recept Snelle ovenschotel met geitenkaas recept
  • Recept venkel in tomatensaus en gratineren Recept venkel in tomatensaus en gratineren
  • Kweekglas tuinklok cloches en antivriespotjes Kweekglas tuinklok cloches en antivriespotjes
  • Starten van een tuin tips rondom je huis Starten van een tuin tips rondom je huis
  • Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar Camelia bloeit als eerste in vroege voorjaar
  • Hanging basket zelf maken met rieten mand Hanging basket zelf maken met rieten mand
hobby

Hanging basket met tomaten

hanging basket met tomaten

Hanging basket met tomaten kan, want in een Topsy Turvy hang de tomatenplant naar beneden. Werkelijk een geweldig succes in Amerika. In dit hangende mandje kun je groenten kweken. De plant hangt gewoon op zijn kop en heeft hierdoor alle ruimte om te groeien.

Hanging baskets kan je aan de voorgevel, naast de voordeur, bij het terras, op een balkon, naast een raam, aan een blinde muur, aan de pergola, aan overhangende takken van een boom of aan een paal in de tuin hangen. Belangrijk is dat de mand voldoende licht krijgt, uit de wind hangt en in ieder geval een gedeelte van de dag in de felle zon. Hang je de mand in de volle zon, dan doet hij het ook goed, zolang je maar dagelijks water geeft. Kijk en voel op warme dagen elke dag even of er water nodig is, dat kan je vaststellen aan het gewicht van de basket (met en zonder water).

Hanging basket met tomaten

Je kan de groenten plukken zonder bukken.
Niet alleen geschikt voor tomaten, maar ook voor aubergines, courgettes, paprika’s en sierplanten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?