U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Gratis patronen kip, haan en kuiken

Gratis patronen kip, haan en kuiken

Geschreven door Elenea
printablecolouringpages.co.uk

printablecolouringpages.co.uk

Gratis patronen kip, haan of kuiken om te maken met papier, karton, borduurgaren, vilt etc…..Op het internet kan je ontzettend veel gratis knip patronen van knipmodellen vinden voor applicaties of kleine troetels. Hier vind je enkele voorbeelden van kippen, kuikentjes en hanen. Bijvoorbeeld voor de Pasen.

Gratis patronen kip, haan en kuiken

Print de plaatjes (patronen) en teken na of trek over of vergroot of verklein met het kopieerapparaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?