U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Paasei wordt paascadeau

Paasei wordt paascadeau

door Redactie

Paasei wordt paascadeau, maar hoe doe je dat? Je kan iemand verrassen door zelf een simpel chocolade-ei een persoonlijke touch te geven.

Paasei wordt paascadeau

  1. Je koopt een simpel kant-en-klaar chocolade ei en een reep chocola (b.v. een wit paasei en een reep pure chocola).
  2. Breng in een pan ruim water aan de kook,
  3. doe daar een klein steelpannetje in en
  4. breek hierboven de reep in stukjes.
  5. Laat de chocola smelten.
  6. Laat de gesmolte chocolade een beetje afkoelen en dikker worden en laat het dan langzaam op het chocolade ei lopen, zodat er een mooi druip-ei ontstaat.
  7. OF
  8. Doe de gesmolten chocolade in een spuitzak met het kleinste, smalle en gladde mondstuk of in een wegwerpspuitzak en
  9. spuit mooie figuren op het chocolade-ei.
  10. Laat het ei hard worden in de koelkast en doe er een kleurig lintje omheen.

TIP bij punt 8 en 9 : Je kan ook een lege droppuntzak als spuitzak gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Adblocker gevonden

Hobby.blogo.nl is een gratis website. We kunnen deze gratis aanbieden omdat we advertenties op onze website hebben. Zou je je Adblocker uit willen zetten? Dank voor je begrip.